Melyik az egészségesebb étrend a vegán étrend vagy a vegyes táplálkozás mediterrán diéta?
Figyelt kérdés
Hosszú Egészségben gazdag életet szeretnék így különböző ételek között próbálok válogatni ez a kettő eléggé vitatéma és nagyon úgy látom nincs konszenzus hogy melyik az egészségesebb sokan azt mondják hogy a mediterrán vegyes táplálkozás valaki azt mondja hogy a Vegán. Ti mit mondtok szerintetek melyik a jobb diéta?2019. máj. 5. 13:17
2/3 anonim válasza:
/személyes vélemény, nem vagyok szakértő/
Szerintem a mediterrán vegyes jobb lehet.
Ezzel nem azt mondom, hogy a vegán étrend rossz, sőt, minden elismerésem annak aki ezt tudja tartani. Mégis, szerintem az sokkal több 'bonyodalommal' jár.
Nagyon oda kell figyelni, hogy mivel és megfelelő mennyiségben pótold azokat a tápanyagokat amelyekhez átlagosan az állati élelmiszerekből jut a szervezeted. Ez persze megoldható, és gondolom egy idő után megszokja az ember és könnyen megy, de az elején biztos rengeteg kalkulációval jár.
3/3 anonim válasza:
Kutatasok azt igazoljak hogy minel tobb a novenyi etel etrendukben, annal egeszsegesebbek leszunk es egyre kevesebb lesz bizonyos betegsegeknek a kockazata, persze ez teljes erteku novenyi etelekre ertendo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!