Hány kilónak kellene lennem?
Figyelt kérdés
Hízni akarok amire rá is szeretnék edzeni. Tehát legalább olyan 3 hónapot szeretnék edzeni. 18 éves 175,4,175,5 cm magas fiúként hány kg-nak kéne lennem! Először is szeretnék magamnak valami csajt. Másodszor magamnak is meg szeretnék felelni. Meg erősebb is szeretnék lenni. De ahoz kiló is kell nem csak izom. Mert , hogy 51 kg vagyok. És gondolom a fiatal velem egy magas fiúknak a nagy része legalàbb 60-70 között lehet. Ektomorf vagyok, de venni fogok tömegnövelőt!2019. ápr. 26. 13:42
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mit sportolsz, de mindenképpen eröteljes sprotba kellene kezdened.
Ami fontos, hogy áteshetsz a ló túloldalára, ha elkezdesz csak hízni akkor meg kövér, vagy puhatestü leszel...
2/3 anonim válasza:
férfiaknál általában magasság -100
Csak nagyon nem mindegy miből jön össze az a súly.... zsír vagy izom.
3/3 anonim válasza:
Ez most valami vicc? :D Valami csajt? :D Kiló is kell? :D
Én 18 évesen hasonló magassággal amúgy 61-63 kiló voltam. Edzettem rendszeresen, kajára kevésbé figyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!