Tudnátok adni tippeket?
Fogyni szeretnék kb 5-7 kilót és azt tartani.
mennyi kalóriát érdemes bevinnem és milyen ételekkel?
illetve mozgás, mennyi kalóriát égessek, gyakorlatok?
esetleg aki épp fogyózik sporttal és étrenddel az eltudná mondani hogy mit fogyaszt mennyit mozog?
LCHF étrendet követek, ezzel váltottam életmódot 2 hónapja, eddig 8 kilót fogytam. Kalória nem érdekel, tápanyagokkal foglalkozom csak.
Szénhidrátom: 60-95 gramm között, átlagosan 80-85
Zsír 115-120 gramm
Fehérje 110 gramm
Mozgás a súlyfeleslegem mértékéből adódóan még nincs sok, mert egyszerűen még nem megy több. Heti 3x 50 perc, szobabicikli, illetve felülések egyenlőre (edzőgéppel). 25-25 perc.
Ha már könnyebben, kevesebb fájdalommal jár a mozgás, akkor terveztem többet/más jellegű dolgokat is.
Mit fogyasztok? Napi 3 étkezés. Zöldségek (párolva,nyersen, saláta formában), húsok, húskészítmények, tejtermékek, teljes kiőrlésű grahamm toast kenyér, tojás, olajos magvak, illetve durum tészta, krumpli, hüvelyesek, cukormentes édességek mértékkel. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!