Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudnátok tippeket adni hízáshoz?

Tudnátok tippeket adni hízáshoz?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék hízni,de egyszerűen nem megy.Nem vagyok beteg,illetve anorexiás,de nagyon vékony vagyok.

Nem vagyok valami magas (160-5 cm körül lehetek) 41-43 kg. Mellem az van,koromhoz képest elég nagy.Fenekem az szép kerek ,de szélesebbet szeretnék.

Egy ideje nagyon sokat eszem,(2-3 óránként)nincs olyan,hogy éhes lennék.Szépségvitamint is elkezdtem szedni,ami elvikeg tömegnövelő is,de eddig nem vettem változást észre.

Normális,értelmes válaszokat szeretnék.

L/15

2015. dec. 26. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Fölösleges hízni, mert ha sovány vagy alkatilag (ún, aszténiás alkat), akkor a fölösleges hízás csak az izületeidet teszi tönkre.

Ha a korodhoz képest nagy a melled, akkor nem vagy aszténiás, tehát csak idő kérdése, hogy meghízz. Húsz év múlva fogyózni fogsz, hidd el. :)

Akkor egyél, amikor éhes vagy, és annyit, amennyi jól esik,. abból, ami jól esik vagy ami van. Ennyi a trükk.

2015. dec. 26. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Jaj bocsáss meg de olyan bolond vagy:).

Èn lassan 18 èves,165cm , 49 kg, lány vagyok.

Nekem kicsi a mellem...vagy is sajnos szivacsos melltartó ès úgy az A-ból vagy a legnagyobb vagy B-ből a legkisebb mèretet hordom. Hát ez nagyon nem jó... Èn is hízni szeretnèk, de nincs helyi hízás sajnos. Sosem èrtettem nekem meg sokaknak mièrt nem nőtt meg mikor már ilyenkor az anyukámnak nagyon óriási mellei voltak ès emellett nagyon vèkony volt. Más a táplálkozási szokás, rossz oldalamon alszom vagy mit teszek rosszul? Nem is èrtem.

A fenekemmel hálaaz ègnek nekem sincsen bajom, csak szeretnèm picit szèlesíteni èn is, meg szèles csípőt:) De sajnos ez nem olyan egyszerű. Hízni kell ès talán majd megy oda is.

Hogy válaszoljak is a kèrdèsedre èn nekem most sikerült 3 kilót felszednem az ünnepek alatt. Úgy veszem èszre, hogy csak a hasamra ment az egèsz, azaz már nem olyan szèp lapos amilyen volt, de nem zavar. Kell ennyi a ruhákba, hogy jól álljanak.

Úgy csináltam, hogy rengeteget ettem ebèd során. Pl. Toltott csirke comb meg kirantott hus meg kukorica salata.. Mindenbol kitettem a tanyeromra es ott se hagytam amíg meg nem ettem!:)

Emellett 6-kor es 8-kor es 10-kor is vacsiztam. Folyton multivitaminos gyumi levet ittam. Soksok kenyeret egyèl este 10 tájèkán!:3

2015. dec. 27. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, ha nem vagy hízékony/husis alkat genetikailag és tömöd magad, és mégis meghízol számíts arra, hogy szép kis csíkok jelennek majd meg a bőrödön amik nagyon nem lesznek esztétikusak és életed végéig ott maradnak.

Persze te tudod, a te korodban engem sem tudott senki lebeszélni a hízókúráról, most már viszont tudom, hogy teljesen felesleges, és egészségtelen volt. Csak "megerőszakoltam" a testem vele.

2016. jan. 12. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!