Kiskopek12 kérdése:
Fogyni szeretnék tudnátok tippeket adni?
Figyelt kérdés
szóval nemrégen elkezdtem futni hétköznaponként 2km-ert ezután pedig egy kis edzést nyomni.. általában annyit szoktam nyomni amennyit birok felülésből, törzsemelésből, guggolásból, és fekvőtámaszból. 15 vagyok fiú, kb 184 cm és 90 kg általában miután hazaérek 4-5 fele szoktam még enni mivel iskola után éhes vagyok. Tudnátok tippeket amivel jobban menne eléggé megszoktam halni a futástól és fáj a lábam.. edzőterembe majd később megyek ismerőssel. 6-után már nem eszem semmit. próbálok leszokni minden üdítőről és ásványvizet, vizet iszom.de nem nagyon sikerül a fogyás. Tippek?2016. szept. 28. 18:13
1/2 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz,akkor a szénhidrátokat minimalizáld. Teljes kiőrlésű kenyeret,pékárut,tésztát egyél és azt sem sokat. Ne egyél sok krumplit és rizst sem. Az étkezésed alapja zöldség, tojás, hús,hal legyen. Figyelj oda,hogy fogyassz elegendő fehérjét a korod miatt és amiatt,hogy sportolsz! Szokjál rá arra,hogy a szelet hús mellé zöldségköretet egyél. Ha édességet kívánsz az ne sütemény,cukor,csokoládé legyen,hanem gyümölcs. De azzal is vigyázz,mert van amelyik sok cukrot tartalmaz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom
2016. szept. 28. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!