Mivel egészítsem ki az étrendem, hogy minden nap nagywc-zzek?
Figyelt kérdés
Tudniillik, nagyon vashiányos vagyok és a gyógyszer, amit másfél naponta beveszek, eléggé megfogja a hasam, pedig sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Ha kávét iszom, rögtön lesz székletem, de a kávé ront a vas felszívódásán, illetve a kakilást leszámítva megvagyok kávé nélkül.
Olvastam, hogy minden reggel egy kanál ricinusolaj, dehát annak rettenet íze van (korábban a hajamra használtam). Van esetleg valami olyan, aminek használata nem jár kellemetlenséggel? Hashajtót se szeretnék, nem lenne jó, ha a suliban hirtelen rámtörne a f.sás...
Van valami, ami segíthet?
2019. máj. 3. 08:25
1/3 anonim válasza:
"pedig sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok", ez nagyon semmitmondó megfogalmazás. Naponta kell zöldfőzeléket, savanyúkáposztát, főtt céklát, gyümölcsöt fogyasztani, kevés állati hús és kevés pékáru mellett. A napi folyadék bevitel 1,5-2 liter legyen (elosztva pl. 5-6 adagra. A székeléshez pedig nyugodt környezetet kell biztosítani.
2/3 anonim válasza:
A Dulcosoftot javaslom. Keress rá a neten.
3/3 anonim válasza:
Sok vörös hús fogyasztása. Segít a vashiányon és a székrekedésen is. Itt egy video egy ezt bizonyító tanulmányról, mielött a vegán kolléga nekem esne😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!