Melyik fehérjeport válasszam?
Figyelt kérdés
Vegetáriánus életmódra váltottam, mindeközben diétazom és fogyni szeretnék. Azt javasolták, hogy fogyasszak fehérjeport, hogy pótolni tudjam az aminosavakat, fehérjét, viszont ne szójatartalmút válasszak, hisz köztudottan a szója nem egészséges. Néztem a BioTech oldalát, de nem tudtam valasztani.2019. ápr. 30. 21:40
2/2 Bzs03 válasza:
En a rizsfeherjet tudom ajanlani, van a szafinak nagyon sok (barnarizscsiras, csokis, izesitett-itesitetlen)feherjeje. Ezek mind vegan(borso es rizs feherjet tartalmaznak)es nincsenek agyoncukrozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!