Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fel szeretnék szedni pár kg...

Fel szeretnék szedni pár kg izmot. Milyen diétát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Fel szeretnék szedni pár kiló izmot mert most 67 körül vagyok és 185 cm de az étrendem ehhez alkalmatlan. Kéne egy diéta ami megfelelő tápanyagokat juttat a szervezetembe.
2010. júl. 6. 01:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
őőő ahhoz sportolni kell
2010. júl. 6. 09:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót ám sajnálatos módon nem nagyon volt hasznos ugyanis már tudom... Igen több éve sportolok ám mondom, hogy a táplálkozássommal van a gond. Izmaim nem kapnak elég energiát így hiába az egész 69 fölé sose mentem.
2010. júl. 6. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! igaz, hogy elsősorban sportolni kell, de tényleg nagyon oda kell figyelni az étrendre is! Az a fontos, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt egyél, egyél húsokat is ,de a zsírosabbakat (pl sertés) kerüldd! Húsból én a pulykát ajánlom, esetleg csirkét, a lényeg,hogy baromfi.

Halat is bőven fogyassz, ügyelj a megfelelő kalcium, magnézium, stb., vitaminok bevitelére. Igyál sok vizet (a cukrozott/szénsavas folyadékot kerüld!!) , ne egyél cukros dolgokat sem.

Ennyit az étkezésről, de nagyon fontos a sport is, mivel ebben az esetben az izmokról van szó...

Az a lényeg, hogy olyan sportot válassz, ami minden egyes izomcsoportot megdolgoztat, mert úgy lehet igazán fejlődni.

2010. júl. 6. 16:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Jaja, eddig kosaraztam és teniszeztem, de átakarok térni a lacrosse-ra
2010. júl. 6. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
ja már értem,csak nem írtad hogy sportolsz,azért nem értettem a kérdést.:)
2010. júl. 8. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
amugy sok fehérje a lényeg.Húsokban van sok,tojásban,halfélékben.Edzés után ajánlatos fehérjét és szénhidrátot is egyaránt bejuttatni a szervezetbe.De olyan szénhidrátokat,mint pl a gyümölcsökben, a zöldségekben vannak,én ajánlom még a zabot,rizst is.
2010. júl. 8. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!