Mit egyek reggelire?
Már régóta nem eszek reggelit, felkelés után első dolgom tejeskávét inni és ennyi.
Próbálom magam hozzászoktatni a reggelire mostanában pár kanál Chocapikot szoktam enni,mert ez esik jól, és szertem.
Szeretnék ezen változatni. Tudtok valami jó ételt ajánlani,amit könnyű elkészíteni, és egészséges?
Tojás ételeket nem ehetek
Válaszaitokat köszönöm :) 18/l
Zabkása gyümölcsdarabokkal.
Chiapuding.
Én joghurtot, krémtúrót, ilyesmiket is szoktam enni.
Pirítós valami könnyű feltéttel.
Zabkása tényleg jó. Kakaóporral csokissá "varázsolhatod" :D plusz banán bele akár és nagyon finom. De számtalan variációja létezik és sokáig jóllakotság érzetet okoz + egészséges.
Natúr joghurt is jó gyümölccsel, esetleg ha rohanásban vagy akkor valamilyen teljes kiőrlésű keksz a kávé mellé.
Vagy lehet kapni cukormentes műzliket is ha arra vágysz pl. az Aldiban kapható ilyen, ha a cukrosat leváltod, már azzal tettél egy lépést az egészségedért.
Én ezt szoktam (többek között):
100 g zabpehely
190 - 260 g banán
250 ml tej (1,5 %-os)
Néha még kiegészítem eperrel, áfonyával, mandulával, fehérjével, esetleg ha turmixolom, akkor van, hogy nutellát is rakok bele csak az íze végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!