Rá vagyok kattanva a zabra! Mit egyek ezen kívül reggelire?
Szénát:-))
Viccen kívül: én annak a híve vagyok, hogy nincs egészségesebb táplálkozás annál, mint amikor az ember mindent eszik, de mértékkel, és változatosan. Azt pedig már neked kell tudnod, hogy mi ízlik neked, mit szeretsz.
# 2
Falra mászok ettől a közhelytől. Nyilvánvaló, hogy mindent be kell vinni a szervezetbe, amire annak szüksége van, nem is értem, miért kell újra meg újra föltalálni a spanyol viaszt. A kérdés: mire van szüksége, és mi a fölösleges.
Ha szereted nyugodtan edd reggelire.
Ebédre rettentően sok egészséges dolgot tudnál enni. Zöldséges, húsok, halak, tojás 1000 féleképpen megcsinálhatóak, kezdve egy egyszerű tojásos lecsónál a végtelenségik pl zöld fűszeres túróval töltött csirkemell répás kölessel.
Nem kell más. Jó ez is. A zabbal egyedül a fitát tartalom lehet a baj. Ha nem okoz ásványi anyag hiányt a gabonarost, akkor had menjen.
Étkezz azért komplexen: a ch mellé menjen valami zsír (mondjuk olajos magvak) és fehérje is (tojásfehérje passzol a zabhoz). Ezek is mehetnek minden reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!