Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az utobbi 3 napban fáj a...

Az utobbi 3 napban fáj a hasam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Főképp akkor fáj miután eszek valami... Gyomortájékon szokott de néha lentébb is.. elkeztem diétázni.. olyannyira szokott fájni hogy már érzem hogy nem birom...

Kérlek segitsetek mit tehetnék.

2010. júl. 5. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
mit eszel?
2010. júl. 5. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
hát amiket eddig... Leves,második néha szendvicsek stb...
2010. júl. 5. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyomorsavtultenges? Etelallergia? Reflux?
2010. júl. 5. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
menj dokihoz és próbálj kicsit diétázni, párolt zöldség, sovány húsok, több gyümölcs, a lisztes dolgokat hanyagold, sok folyadék
2010. júl. 5. 22:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi betartom...
2010. júl. 5. 22:49
 6/7 anonim válasza:

Szerintem is menj orvoshoz, aztán kérdezd meg tőle, hogy mit gondol arról, hogy probiotikumot fogyassz. Az énn véleményem, hogy érdemes lenne, mert az rendberakja a hasadat.Néhány fajta: Gastro-Life, Protexin, ProGastro, de még negyon sok van. Annyit mondhatok, ha a Normaflore-t ajánlja, az nem biztos, hogy elég lesz neked.

Szóval 1. lépésben menj dokihoz.

2010. júl. 8. 08:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Már voltam adott egy csomó gyogyszert és meggogyultam köszönöm a ti válaszotokat is..
2010. júl. 8. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!