Pirítástól bomlik a tápanyag?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy ha egy szelet kenyeret berakunk a kenyérpirítóba, akkor már pirítás közben elkezd bomlani a benne lévő tápanyag, mint például a szénhidrát, és így kevesebb jut be belőle a szervezetünkbe, amikor már esszük azt a szeletet. Az is érdekelne, hogy ha a válasz igen, akkor mégis mennyi tápanyag bomlik le átlagosan 100 grammból egy pirítás során, a válaszokat előre is köszönöm.2019. ápr. 18. 21:51
1/1 anonim válasza:
Ami a pirítástól lebomlik, az már a sütésnél is lebomlott volna. A kenyeret nem a pirítósütőben éri először hő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!