Jó így hogy ennyire csökkentettem a napi kalória bevitelt?
Nem lehet tudni. Sokaknak ennyi már bőven koplalás lenne jóval kisebb súllyal és magassággal is. Az aktivitásod, izomtömeged, anyagcseréd sebessége számít, hisz az adja a kalóriaigényedet. Van, akinek 4000 kcal kell naponta hasonló számokkal, de akár 50 kiósan is össze lehet ezt hozni, vannak napi sok órát edző emberek. Rólad semmit nem tudunk.
Én inaktív alacsony nőként fogytam (persze lassan) 2000 kcallal, amíg még 70 kiló fölött voltam... Ma már alatta vagyok, de amikor egy rendesebb kört biciklizek, 2000 kcal már túlzott deficitet ad. Neked pedig mennyivel több már a tömeged, izomtömeged, bizonyára még a felesleged is... Simán lehet, hogy mozgás mellett 2000 kcal nagyon-nagyon kevés lesz. De vannak extrém lassú anyagcseréjűek s lehet, hogy épp csak elég az izmod ahhoz, hogy elbírd a súlyod, ki tudja? Ki kell tapasztalnod ezt. Ha bírod a 2000 kcalt, végülis mehet pár hétig, de ha heti 1 kilónál több megy le, emeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!