Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, 172 cm magas és 54 kg. Eszek édességeket, este is szoktam enni mégsem megy a hízás. Mit ajánlotok? Mű fehérjeporokat nem akarok szedni.
2010. júl. 5. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Dicséretes, hogy nem akarsz mű fehérjeporokat inni. Járj el konditerembe vagy fuss hidd el meghozza az étvágyad. Egyél rizst, hüvelyeseket, kenyeret és rengeteg húst!
2010. júl. 5. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:

Nősülj meg :)

Viccen kívül, kondi, sport, de ha szó szerint csak hízni szeretnél, akkor egyél meg naponta 10kg zsírszalonnát 10kg kenyérrel...

2010. júl. 5. 13:58
 3/12 A kérdező kommentje:

előbb híznék, hogy legyen mit átalakítani izommá:)

mert addig hiába kondizok ha nincs ami átalakuljon izommá.

2010. júl. 5. 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Ezt most felejtsd el:) A zsírszövet és izomszövet teljesen különböző felépítésű szövet, és egymásba nem alakulnak át.

Az életmódtól függően tudod számukat növelni és csökkenteni, de átalakulni nem tudnak egymásba. Kezdj el gyúrni, és ha van pénzed, akkor vehetsz fehérjéket is.

2010. júl. 5. 14:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Pontosan ahogy a kedves utolsó írta le. Nem lehet zsírszövetet izommá átalakítani.
2010. júl. 5. 14:17
 6/12 A kérdező kommentje:
ja értem, okés
2010. júl. 5. 14:25
 7/12 Osynho válasza:
Milyen a mű fehérje? PVC csirkemell? :) Ne édességet, meg ilyen hülyeségeket egyél, hanem rendes kajákat és számold, h mennyi kalóriát viszel be. Addig emeld az adagot, amig el nem kezdesz hízni. Nem olyan bonyolult ez.
2010. júl. 5. 16:41
 8/12 anonim ***** válasza:
nem is kell mű fehérje port innod. elég a fehérje por. ;D
2010. júl. 5. 16:51
 9/12 anonim ***** válasza:
14:15-ös vagyok, azt el is felejtettem mondani, hogy a másik hülyeség, amit nem baj ha kitörölsz az emlékezetedből, hogy az este evéstől hízni lehet. Tény, hogy lefekvés előtt nem érdemes megterhelni az emésztő szervrendszerünket, mert talán nehezen tudunk elaludni vagy rosszul alszunk éjszaka. De nem az számít, hogy este 6 után nem eszel, hanem, hogy egész nap mennyi és milyen minőségű kalóriát viszel be.
2010. júl. 5. 18:40
 10/12 A kérdező kommentje:
a fehérje porok igenis mű dolgok, kitudja miből vannak minden sz@rt beletesznek
2010. júl. 5. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!