Cukorbeteg embernek szüksége van arra, hogy napi rendszerességgel húst egyen? Ismerősöm ezt állítja, szerintem ez hülyeség.
Te nevezetes ki magad. Léteznek független és egyetemes kutatások.
Azzal, hogy belekotsz masokba nem tudod eltitkolni azt a tényt hogy amit te linkeltél az egy fizetett reklám és nem egy tudományos bizonyíték.
Articles from Journal of Geriatric Cardiology : JGC are provided here courtesy of Institute of Geriatric Cardiology, Chinese PLA General Hospital
A te tanulmányod érdekes módon pont Kínából jött tehát Kína pénzelte. Nyilván érdekes módon ott van a legtöbb vegán illetve el kell adni a sok rizst 😁😁😁
Egy orvosi (kardiológiai) szervezet fizette igen.
Szerintem semmi ellentmondás nincs ebben.
Ellenben annal inkább abban hogy a ketogén diéta feltalálójának alapítványa a ketogén diétát népszerűsítő kamu tanulmányokat fizet...kb mint amikor a Danone fizetett egy tanulmányt a tej jó hatásairól annyira hihető.
Egy orvosi (kardiológiai) szervezet fizette igen.
Igen de milyen kardiológiai szervezet, egy kínai.... azért remélem mindenki látja az összefüggést érdekes módon ezek a tanulmányok majdnem mind Ázsiából de inkább Kínában jöttek, ugye pl. Kína tanulmány..... . De rengeteg olyan tanulmányt tudok mutatni ahol nem az Atkins intézet támogatta, hanem ugyanígy egy egyetem... ....
”...inzulin termelése azért áll le mert a sejtek telítődnek zsírral és a ...”
Miért állna le? 2-es típusról beszélünk.
Az inzulin feladata a vérben keringö cukor eljuttatása a sejtekbe. Ha a sejtek nem ismerik fel az inzulint, jelet küldenek a hasnyálmirigynek, hogy termeljen még többet. Ez a 2-es típusú cukorbetegség, ami diétával kezelhetö, úgy, hogy olyan ételeket fogyasztunk, aminek a feldolgozásához nem szükséges inzulin.
Ha leáll az inzulintermelés, az már 1-es típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!