Milyen diétát, étrendet, testmozgást javasoltok? 40-es férfi, ülő munka,95kg súly. Cél 70kg, és megtartani.
Nekem semmi bajom nincs. Csak pozitívan hatott ràm a dièta.
Zsírmàjban nem vagyok otthon, érdemes lenne orvost megkérdezni. Nekem màs betegségek miatt kell főleg ez az étrend amikre jó hatàssal lesz.
Inzulinrezisztencia
PCOS
Pajzsmirigy alulműködés
Mindegyik megvan nekem és ez az étrend hosszútàvon mindegyikre jó hatàssal lesz, meg ugye maga a fogyàs is.
Èn hatàroztam meg magamnak A max 100 grammot. Az alapjàn, hogy doki ajânlott 160 grammos szénhidràt diétàt, de azzal 3 hónap alatt egy milimètert se fogytam, rendszeres mozgàs mellett se.
Amint levittem max 100- ra de többnyire inkàbb alatta van, azonnal megindult lefelè a dolog.:)
Vérvizsgàlatból kiderült a pm, a magas prolaktin és magas kortizol szint, ultrahangon az hogy cisztàkkal van tele a petefészkem ( Pcos), meg cukorterhelésem volt. Abbol meg az IR.
Kaptam gyógyszereket fél év utàn kidobtam a kukàba mert nem bírtam elviselni a mellékhatàsokat ( marékszàm hullott a hajam, az IRes bogyotol meg folyamatos hànyinger, hasmenés. pedig kértem a dokit hogy próbàljunk màst. Erre bemondta hogy legyek türelmes majd megszokja a szervezetem . Hàt nem... nem kértem belőlük. A mostani diétàm jó hatàssal lesz az inzulinrezisztenciàra mert csökkentettem a szénhidràtbevitelt- ezàltal a vércukrom stabilizàlódik, nem termelek annyi inzulint, Igy indult meg a fogyàs is.
Intenset
Otthon végezhető feladatsorokat kapsz, iszonyat jó erőnléted, fizikumod lesz, formál és erősít. Rendszeres mozgást visz a mindennapjaidba, nem lesz az ember ellustult plötty. Étrendet is kapsz, ha akarod azt is betartod és így gyorsabb eredményt érsz el, facebook csoportban nők és férfiak csodálnivaló erdeményeit láthatod. Mindez ingyenes. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!