Gaps diétát végig csinálta már valaki? Kisfiam autista és olvastam hogy ez talán javítja a tüneteket
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 21:57
1/6 anonim válasza:
Én a teljes GAPS diéta szerint táplálkozom, nem autizmus, hanem más okok miatt. A könyvet érdemes elolvasni, nem drága és a neten is meg lehet találni. Fb-on a Soha többé autizmus! csoportot ajánlom.
2/6 anonim válasza:
Kedves 1-es. Én nemrég kezdtem ezt szintén betegség miatt, és érdekelne, hogy neked segít-e? Hogy haladsz vele? Jobban vagy?
3/6 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált. Rendben van az emésztésem, lefogytam, szép a bőröm, jó a közérzetem, a legutóbbi vérvételem tökéletes volt. Elmúlt az ekcémám, légúti allergiám, pajzsmirigyem rendbejött (TSH normál tartományba került). Régen télen minden nyavalyát elkaptam, rendszeresen felfáztam, most nagyon ritkán vagyok beteg, akkor is pár nap alatt átmegy rajtam. A gyerekeim egészsége, immunrendszere is javult, pedig csak itthon esznek így.
5/6 anonim válasza:
Senkit nem akarok megbántani, biztos jó ez a diéta, de hogy az autizmuson nem fog segíteni, az biztos. A díványon, és hasonló neves oldalakon megjelenő cikkekre nem szabad alapozni.
6/6 anonim válasza:
Kedves 5-ös, mi nem arra alapozzuk. Erről orvosok írtak könyvet, tanulmányokat, neves angol neurológustól származik az alapkönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!