Nem lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az hogy egy éve nagyon rohanó életet élek, messze lakok a sulimtól, ahova mindennap bejárok, és este van mire hazaérek + most meg a nyári gyakorlat. 19 vagyok, fiú, főzni nem nagyon tudok, nagyapámmal élek, ő meg nem főz, mert ő szociális alapon kapja a főtt ételt. Na már most én egy éve mióta a nagypapámnál lakom, zsemlét eszek szalámival, meg kenyeret, főételként meg ilyen fasírtféléket, sajttal töltött pulykamell. és kólát iszom. tudom hogy ez nem egészséges, mert ezekben nincs vitamin, de este baromira nincs kedve már az embernek főzni, kajáldákba meg nem járok, mert azt nem bírja a pénztárcám. Félreértések végett , nem Coca vagy Pepsi kólát iszok, hanem ilyen olcsó fajtát, nem élek nagylábon. Tehát, a kérdésem az, hogy meddig lehet még folytatni ezt az életmódot, hogy ne legyen belőle baj?2010. júl. 3. 16:08
1/3 anonim válasza:
A kóla helyett igyál teát vagy már a sima víz is jobb annál a cukrozott "kólánál".
Az étkezéseddel nem sok baj van, hiszen főtt ételt is eszel, bár néha zöldséget, gyümölcsöt is ehetnél, fontos lenne.
2/3 anonim válasza:
A cola helyett vegyél ásványvizet! Szénsavasat, ha szereted az ilyen italokat. De néha azért ihatsz colát, nálad sokkal többen élnek egészségtelenebbül! Azt nem tudom, mi a különbség a szokásos "teszkós" cola és a Coca/Pepsi között, de ha colát akarok venni, akkor százszor inkább megveszem a Coca-t vagy a Pepsit, ha még négyszer annyiba kerül is.
3/3 anonim válasza:
ilyen melegben készíthetsz magadnak limonádét is,vagy teát,és lehűtöd a hűtőben, vagy sima vizet is ihatsz,ha szereted. a kaja nem gáz,szerintem, mivel eszel főtt ételt. néha azért egyél salátát a hús mellé,és teljes kiőrlésű,magos kenyérből készítsd a szendvicsedet (legalább néha,ha nem is mindig van rá pénzed), tegyél bele zöldségeket. nassol joghurtot, gyümölcsöt, zöldséget,tejet,magokat. így már nem lesz semmi gond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!