Candida diétában lehet enni túrót?
Túrót lehet. Gyümölcsök közül csak az almát de azt sem az elején. Savanyúkáposztát nem.
Már túl vagyok rajta, de úgy tűnik eletem végéig ez lesz, úgy hogy már nagyon benne. Vagyok
Nyugodtan írj privit ha van kérdésed.
Mert erjesztett dolgokat nem lehet. Állítólag azt is szeretik a gombák.
Ettől persze még egészséges a savanyúkáposzta csak a candida diétában nem lehet. Mondjuk nem vagyok mikológus, szóval ha van itt olyan akkor adjon bővebb magyarázatot. Sok marhaságot is írnaak pl. Kenyeret nem lehet az élesztő miatt. Ami hülyeség mert az élesztő megdöglik 60 fok felett a kenyeret meg 100 felett sütik. Így ami rostos graham, telkeskiőrlésű, rozs....ezeket nyugodtan lehet. Gombát is tiltja. De az is baromsag mert a csiperkenek nincs köze a candida gombához. Én ettem. De amiről nem vagyok meggyőződve,hogy marhaság azzal nem kísérletezem, nem éri meg. És a savanyúkáposzta ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!