Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » És amikor a doki megkérdezi...

És amikor a doki megkérdezi "milyen a székleted" - áhh ekkor én tök xarul érzem magam, hogy lehet ilyet kérdezni, olyan fura szitu ez:S, ti hogyan reagáltok ekkor?

Figyelt kérdés

komolyan mondom annyira rühellek orvoshoz járni, a fő ok legfőképp ez, sajnos gyomorbajos egyén vagyok és annyira nem tetszik hogy sokszor találom magam ilyen helyzetbe

nem tudtam jobb témakört találni ,bocsi

nem én leszek a székletkirályXD

2010. jún. 30. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Es amikor azt kerdi jarnak e a szelek??:D Cinkes dehat orvos.Ez a dolga.
2010. jún. 30. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Na én meg a havimat tárgyalhatom meg minden egyes alkalommal az orvossal. Ez a dolga, amúgy pont leszarja te milyet szarsz. De a munkájával jár. Tedd magad túl rajta.
2010. jún. 30. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt a kérdést feltenni sem valami kellemes elhiheted. Mi belgyógyászat gyakon jó párszor elblicceltük, inkább mneg se kérdeztük, mert akkor még nem volt jelentősége. De azért elég jelentős kérdés. Szóval nem kell ezen idegeskedni, az orvosnak sem túl kellemes ilyeneket kérdezgetni, még ha idővel kicsit hozzászokik is az ember, akkor is ott a tudat, hogy ez a betegnek elég kínos kérdés.

orvostanhallgató

2010. jún. 30. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor válaszolni szoktam egyenesen, úgy a legkönnyebb.
2010. jún. 30. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Én még általános sulis voltam, mikor a háziorvosom megkérdezte egy betegség alkalmával, hogy milyen színű a székletem:-S Annyira kellemetlen volt, én meg mondtam, hogy nem tudom, nem szoktam nézni. Ő meg tök természetesen mondta, hogy az probléma, mindig meg kell nézni, mert az jelezheti, ha valami nincs rendben, és hogy nincs abban semmi ciki! Idő kellett, mire természetesen tudtam erről beszélni, mindig olyan égőnek éreztem a témát.

Ma már van egy két éves kisfiam, elhiheted, hogy minden kakiját megvizsgálok a pelusban, mert tényleg sokmindenről árulkodik :-))) Egy orvosnak is sokat segíthetsz a diagnózis felállításában, ha pontos információt tudsz adni a székletedről :-)) Amúgy nekem maga ezt a "széklet" szót is olyan fura kimondani :-) Széklet, széklet, szellentés...:-)) xD

2010. jún. 30. 23:06
 6/6 A kérdező kommentje:

székletmatyi:D

egyszerűen S.Z.A.R és készXD

2010. júl. 1. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!