Milyen olajat használjak?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy semmilyen olajat nem bír a gyomrom, ha például lángos vagy fasírtot csinálok. Főzésben nem okoz gyomorfájást csak az olajos sütéseknél.
Nagyon szeretném a lángost, fánkot, de így esélytelen. Ezeket bő olajban kell sütni, itt jön a problémám hogy hányingerem van ha megeszem. Kukorica olaj, extraszűz olíva olaj és kókusz olaj is bántja a gyomrom. Semmilyen olaj nem válik be. Rántott hús is emiatt gyötrelem számomra, gyógyszert nem akarnék szedni.
Ez már jó 10-15 éve így van, de eleinte nem érdekelt, azt hittem elmúlik.
Van erre valami megoldás?
2019. febr. 2. 19:03
1/4 anonim válasza:
Ne egyél bő olajban sütött ételeket. Egyébként pl. rántott húst sütőben is lehet. Extra szűz olajakat tilos hevíteni.
2/4 anonim válasza:
Anyukámnak is eza baja. Zsírban kell sütni olaj helyett.
3/4 A kérdező kommentje:
Rántotthús sütőben?
A lángost és fánkot akkor felejtsem is el?
Köszi a választ!
2019. febr. 2. 19:10
4/4 A kérdező kommentje:
A zsír még annál is jobban piszkálja a gyomrom.
2019. febr. 2. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!