Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak holnap, ha ma...

Mit csináljak holnap, ha ma sokat ettem? Ne egyek semmit?

Figyelt kérdés

Egy atlagos napomhoz merve ma teli zabaltam magam. Ezeket ettem a mai napon: (mindent kimertem hogy mibol hany gramm igy a kaloria ertekuket is ki tudtam szamolni).

Reggeli: 2afonyas piritos 261kcal

Tizorai: muzli mandula tejjel 191kcal

Ebed: gulyas leves, masfel palacsinta 400kcal

Vacsi: ketto datolyaszilva (masneven keki szilva, gyumolcs) 180kcal

Az lenne a legfobb kerdesem, hogy a holnapi napom mikbol alljon? Gondolkoztam azon is hogy egesz nap csak innek, semmi kaja. Vagy max egy almat. De rajottem hogy nagyon nagy hulyeseg lenne. Egy nap atlagosan 850-950kcalt viszek be. A mai napon ugye tobb volt, ezert arra gondoltam hogy holnap kevesebbet vigyek be, vagy ti mit csinalnatok a helyemben? Sportolni nem lesz idom, egesz nap tanulnom kell majd szinte. Ezert nem nagyon vegzek majd fizikai munkat sem.

2019. jan. 12. 20:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A súlytartásért fordulj orvoshoz, akár még ma. Vagy számold újra a kalóriákat, egy kicsit emelj rajta.
2019. jan. 13. 09:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon keveset eszel, ez súlytartáshoz is nagyon-nagyon kevés. Még a tegnapi napod is.

Én tegnap kb. 700 kcal-val ettem túl magam (1600-hoz képest), de nem aggódom, mert jó ételeket ettem, és egy ilyen naptól semmit se változik a súlyom, már kitapasztaltam a karácsonyi időszakban.

A folyamatos koplalásnak elég sok káros hatása van, én a helyedben emelnék a kalóriabevitelen. Nem tudom, mennyi hús volt a gulyáslevesben, de valószínű, hogy fehérjéből is túl keveset fogyasztasz. Nem hullik még a hajad? Menzeszed van még? Nem vagy fáradt, álmos, ingerlékeny, gyakran beteg? Általában ezek az első jellemző tünetek. Ne csináld ezt magaddal.

2019. jan. 13. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!