Kb mennyi idő alatt lehet hízni 5-6kg-ot? Kinek mennyi idő volt? Illetve kinek milyen ételek váltak be hízókúra során?
Szia!
Én 160cm vagyok, 19 éves, és 42 kilóról híztam fel 2 hónap alatt 47-re.
Én úgy csináltam, hogy megszámoltam a kalóriákat, amennyit beviszek, és megpróbáltam 500-600 kalóriával többet bevinni minden nap, mint amennyivel tartanám a súlyom. Eleinte nagyon nehéz volt, de fokozatosan, kb 2 hét alatt belerázkódtam, kitágult a gyomrom, és már nem volt vészes.
Ételek közül nem a milyenség, hanem a mennyiség számít. Igyekeztem olyat enni, amit szeretek, kívánok, mert abból többet tudok enni. Úgyhogy előfordult, hogy chipset, csokit, sütiket is ettem, viszont ezek inkább csak nassolások voltak. A fő ételek a szendvics volt, az ebéd (amit épp anya csinált), és vacsorára valami tojásos-kenyeres dolog. Viszont a főbb étkezések közé még beiktattam nassolásokat (csoki, chips, müzliszelet, aszalt gyümölcs, magvak...), és egy szuper kalóriaturmixot minden nap, így összesen kb 8× ettem 1 nap.
A kalóriaturmix nálam így nézett ki:
-1-2 banán
-pár szem málna v eper (az ízéért)
-chia mag
-pár kocka olvasztott csoki (fehérrel finomabb)
-natúr joghurt
-1-2 teáskanál méz
-kevés cukor
-2,5 dl tej
- + ízlés szerint még ez-az ami volt itthon
Ebbe bele lehet sűríteni 400-500-600 kalóriát, pedig csak folyadék.
Nálam ez volt ami a fő áttörést jelentette, nagyon sokat segített, mert enni nem tudtam sokat, de inni igen.
Illetve igyekeztem mindenbe plusz kalóriát sűríteni, pl a melegszendvicset ketchup helyett majonézzel ettem, amire csak tehettem, sajtot szórtam, a kenyeret vastagabban megkentem margarinnal, a teámba több cukrot tettem, stb...
Remélem segítettem, ha kérdésed van, írj bátran, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!