Nincs pénzem reggelire. Többi lent (? )
Sajnos a családban nagyon rosszra fordultak az anyagi körülmények. Kollégista vagyok, eddig kaptam a szüleimtől zsebpénzt reggelire. ( Menza nem működik, mint lehetőség). Mostantól viszont semmi pénzt nem kaphatok. Így nem jut ugye reggelire.
Otthon egyáltalán nem reggelizek, később is kelek, így nem vagyok olyan éhes délutánig sem. Viszont, ha suliidő van, akkor nagyon hatkor kelek mindig, ilyenkor már délelőtt olyannyira éhes vagyok, hogy nem tudok másra, a lényegre figyelni órákon. Van egy kis kávém, amit kaptam (instant, nem a por, hanem a szemcsés). Azt iszom most, ilyenkor csökken az étvágyam, de így is nehéz hozzászokni, hogy a nap folyamán először délután háromkor jutok ételhez. Mennyi idő alatt lehet hozzászokni ehhez a nem épp normális étkezéshez? (Van egy osztálytársam, aki napi egyszer eszik csak, ő is megszokta, nekem is sikerülnie kell)
De kollégista vagyok, csak hétvégén vagyok otthon.
Otthonról nem hozhatok semmit, mivel akkor otthon nem lenne semmi
17 vagyok
Nincs pénz se kaja
Nem
Ebéded és vacsorád honnan van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!