Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet valami intoleranciám...

Lehet valami intoleranciám szerintetek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy én most 2 héten át diétáztam. Csak teljes kiörlésű kenyerek, sok gyümölcs-zöldség.

A hétvégén csaltam viszont, és előjött a puffadás. A hasam kétszeresére nőtt kb. Fagyi, pizza, sült krumplit ettem. Én ezekre is gyanakszom, de a sült krumplit kizárom, mert amikor azt ettem még nem volt semmi ilyen, csak a fagyi és pizza után.

Szerintetek lehet valami intoleranciám? Amikor diétázok soha sem puffadok fel.

2018. dec. 10. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos, hogy igen. Elég sok mindenre lehetsz érzékeny, glutén, tejfehérje stb. stb. Próbálgathatod úgy is, hogy mindig csak 1 alapanyagot hagysz ki és megfigyeled, hogy melyikre jön elő. De csináltatsz tesztes, bár az drága. Én most 50ezerért csináltattam egy ételintolerancia tesztet, elég érdekes dolgok is kijöttek
2018. dec. 10. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:

A tej kb egy hét után ürül ki a szervezetből, az már ennyi kihagyás után is okozhat ilyen tünetet.

Glutént közben ettél, tehát az nem.

2018. dec. 10. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!