Lehet valami intoleranciám szerintetek?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy én most 2 héten át diétáztam. Csak teljes kiörlésű kenyerek, sok gyümölcs-zöldség.
A hétvégén csaltam viszont, és előjött a puffadás. A hasam kétszeresére nőtt kb. Fagyi, pizza, sült krumplit ettem. Én ezekre is gyanakszom, de a sült krumplit kizárom, mert amikor azt ettem még nem volt semmi ilyen, csak a fagyi és pizza után.
Szerintetek lehet valami intoleranciám? Amikor diétázok soha sem puffadok fel.
2018. dec. 10. 20:02
1/2 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy igen. Elég sok mindenre lehetsz érzékeny, glutén, tejfehérje stb. stb. Próbálgathatod úgy is, hogy mindig csak 1 alapanyagot hagysz ki és megfigyeled, hogy melyikre jön elő. De csináltatsz tesztes, bár az drága. Én most 50ezerért csináltattam egy ételintolerancia tesztet, elég érdekes dolgok is kijöttek
2/2 anonim válasza:
A tej kb egy hét után ürül ki a szervezetből, az már ennyi kihagyás után is okozhat ilyen tünetet.
Glutént közben ettél, tehát az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!