Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire beteges, ha valaki...

Mennyire beteges, ha valaki szereti a szappan ízét?

Figyelt kérdés

Nem lenyelni, csak nyalogatni és utáni kiöblíteni rendesen a szájat.

Mint amikor kimosod a szád, pedig nem is beszélsz csúnyán. :D

Leginkább jó illatú folyékony szappanokra gondolok.

Mennyire lehet ez gyakori? Gyakoribb, mint gondolnánk, csak senki sem vallja be és híreszteli?

2018. dec. 1. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam, még a csokis tusfürdőt sem kóstolgattam, pedig nagyon fincsinek tűnt.Szerintem káros.Most a tea izű szájvíz az nagyon tetszik, de nagy a kísértés, hogy megigyam egy húzásra az egész üveggel :D
2018. dec. 1. 19:26
 2/6 anonim válasza:

Nemhinném, hogy nagyon gyakori lenne :D Nem beteges, csak fura, de végülis aki olyat csinál amit te nem szoktál / nem tennél meg, az fura. Bár nemvalószínű, hogy csak én gondolkoznék ha valaki azzal állna elém, hogy Hé, én szeretem a szappant a számba, és te? :"D

Azt, hogy káros majd megmondja olyan aki ért is hozzá, vagy gyakorlott szappanos :D Mindenesetre ha neked jó, csináld nyugodtan

2018. dec. 1. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem ettől lehet meghalni, de azért ne nyeld le.
2018. dec. 1. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Még kölyökkorában a kutyám néha behozta a szobába. (Őt is hülyének néztem emiatt, rád akkor mit mondjak...?) :D
2018. dec. 6. 20:26
 5/6 anonim válasza:
Vicces de van benne valami..Lehet hogy hülyeség, de én is tapasztaltam már hasonlót! Véletlenül a mosóport nyaltam meg és egyből ki szerettem volna öblíteni mert ugye nincs jó hatása, meg "wtf mosóport enni?". És tetszett az íze, de csak vízzel keverve. Van egy külön szappanom amit fogkrémként használok mert az is tetszik. Mellette a szódabikarbónát is imádom, de azt víz nélkül.
2018. dec. 26. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Huha utolsó, azért nem ennyire durva dologra gondoltam én. Óvatosan a mosóporral! :)
2018. dec. 27. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!