Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg beteges vagyok?

Tényleg beteges vagyok?

Figyelt kérdés
Kajálás terén ugyanis anyámmal élek és az a baja, hogy én nem eszem minden nap a réteseiből meg nem zabálom halomszámra a kolbászt meg a szalonnát..állandóan a szemét forgatja, hogy nem akarok minden nap ilyeneket enni..Egy nap képes majdnem egy nagy üveg kólát meginni és rosszul vagyok tőle..Már próbáltam rátéríten az egészséges dolgokra de azt mondja nem vagyok normális.. Csak az itthon sütött barna kenyérre tudtam rávenni de erre is ezt mondta: Csak a fogyókúrázók esznek ilyeneket a normális ember fehér kenyeret eszik...nem értem tényleg én vagyok beteges? :(
2013. aug. 12. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Dehogyis! Egyszerűen más korosztály, más szokásokban nőtt fel anyukád. Nem cseszegetbni kellene egymást hanem elfogadni kinek-kinek a mentalitását. És valahogy tényleg jó lenne valahogy megértetni vele, hogy így az egészsége rá fog menni. Ha nem túl "korlátolt" (elnézést!) akkor világosítsd fel! Vagy ha járna orvoshoz, akkor beszélj előtte az orvossal, hogy hozza fel a témát neki. Más most nem jut eszembe.

Szóval totál normális vagy! Nyugalom! :)

2013. aug. 12. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
".Egy nap képes majdnem egy nagy üveg kólát meginni és rosszul vagyok tőle." Beteges valoban.
2013. aug. 12. 14:28
 3/4 A kérdező kommentje:
akkor jó :) sajnos az egész családom ilyen :( próbálom elfogadni őket.. csak nagyon rossz nézni ahogy az anyám elzsírosodik :( és tényleg valahogy segítséget kell kérnem
2013. aug. 12. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Nemcsak a fogyókúrázók eszik a barna kenyeret, én is azt szeretem, kólát soha nem iszom azóta, amióta 1 üveggel a vízcsapba öntöttem egy romlottat és megláttam, hogy milyen gyorsan kitisztította a dugulástól és a lerakódásoktól, így marná szét a gyomromat is. Igaz télen én is szoktam kolbászt (ha van házi), vagy szalonnát enni, de módjával, jobban szeretem a könnyebb ételeket, bár néha jólesik egy libazsíros kenyér is hagymával.

Szerintem az arany középút a jó, nem szabad végletekbe esni sem a túl sok zsíros és fűszeres ételekkel, sem a diétával.

Én általában azt eszem amit megkívánok, a szervezetem mindig jelzi, hogy mire van szüksége.

2013. aug. 12. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!