Ez már beteges? Testképzavarom lehet?
JÓ, hogy ilyen komoly problémáid vannak!
Igen! ha igy folytatod, akkor beteg vagy!!!
Foglalkozz mással, csinálj valami értelmesebbet annál, hogy a tükörben vizslatod magad, és ilyeneket kérdezel.
Mi lesz Veled, ha magad lábára kell majd állnod? akkor is csak ilyen gondod lesz, azt hiszed????
Ugy hirtelen magadról kéne gondoskodnod, ugy hogy dolgoznod kéne mondjuk 12 órában, vagy 2-3 müszakban, bezzeg nem lenne időd filozófálgatni.
Elmegy az erőd ilyen marhaságra, hogy egyek- ne egyek, kövér vagyok sovány vagyok, van hasam, nincs hasam.
Az össze-vissza evéstől a kisebbik baj, hogy nagyobb lesz a hasad, az emésztőrendszered egy idő után nem fogja türni, amit müvelsz vele.
Bocs, hogy leteremtettelek, de annyi ilyen problémás tizenéves van már ezen az oldalon, hogy borzasztó. fogyni-hizni témakör már lerágott csont.
Foglaljátok már le magatokat valami értelmes dologgal.
Mondjuk önkénteskedhetnétek valahol. Annak legalább van haszna. (Vagy tanuljatok nyelveket ebben a nagy nyári szabadságban.) Mert ennek a nyafogásnak semmi.
Én ebben a korban, amiben most Te vagy, már tudtam sütni-főzni, a ház körüli kertben tevékenykedtem. (bocs, ha Te is!!! akkor gratula!!!) Nem ültem mint a tuzok egy gép előtt, hülyeségeket irogatva.
Senki nem vert bottal, hogy főzzek süssek. Nekem természetes volt. Nőből vagyok, és tudtam, hogy egyszer családról kell majd gondoskodnom, és csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!