Hogy kell csinálni a böjtöt?
Valaki azt tanácsolta hogy jól be kell lakni, előtte napon, aztán 24 órát nem enni, csak vízet inni, aztán másnap megint lehet sokat enni, mert kiéhezik a szervezet.
Állítólag ez hatásos , minden betegségre, és az alvás időt is csökkenti, valamint fiatalít.
Mindenkinek magának kell kitapasztalni, illetve eldönteni, hogy neki hogyan jó.
Én normálisan ennék, aztán eltelne 24 óra és kész, nincs benne semmi. Ha túlenném magam, az nem segítene. De sokaknak eleve rossz ötlet az egész.
24 óra alatt nem tudom, ki éhezik ki, én tuti nem, ha a megfelelő időben eszem. Ha estig semmit, akkor kiéhezek, így sosem teszem ezt.
Az alvásidőt ez nem hiszem, hogy csökkenti, de a ketogén diéta sokunkra így hat (vagy legalábbis jobban kialudjuk magunkat). De kinek mi működik...
A betegségek zömére nyilván nem hat, de az autofágiának bizonyára vastagon megvan a maga haszna.
Én maradok a napi egy 20-23 órás böjtnél, az is elég.
Arra vigyázz nehogy 2 éves korodra fiatalítsd magad vissza (a mostani 8-ról), mert előrefelé már nem működik és akkor 6 évet várnod kell mire megint utoléred magad.
Az alvási időt tényleg csökkenti, mert mind korgó hassal, mind degeszre zabálva alig lehet aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!