Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ezt ép ésszel...

Hogyan lehet ezt ép ésszel végig csinálni?

Figyelt kérdés

Youtube-on láttam a napokban több olyan fiatalnak a videojat, akik rákban szenvednek és már nem sok van szegényeknek hátra. A hospiceból jelentkeznek be, elmondják, hogy próbálnak pihenni, de nagy fájdalmaik vannak, hogy a családjaik is ott vannak velük stb. :(

Az futott át rajtam, hogy te jó ég, mégis hogy lehet ezt ilyen nyugodtan mondani? Úgy értem, szegény tudja, hogy napokon belül eltávozik ebből a világból, semmit nem lehet már tenni. Hohy hogy nem őrül bele a tudatba, a félelembe? Vagy szerintetek ők már nem így éreznek?:(

Mi járhat a fejükben, a lelkükben?Huszonévesen tudni, hogy ha elalszol, lehet az volt az utolsó napod. Tudni, hogy bármelyik nap meghalhatsz, de nem tudod, hogy ez 2 nap vagy 10 nap múlva jön el. Ez borzalmas. :(

2018. okt. 23. 17:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Ők inkább szerintem már inkább megváltásként tekintenek a halálra.

Hogy vége a sok fájdalomnak a szenvedésnek....

2018. okt. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!