Szerintetek sokat eszem?
Reggelire ettem 2 db pirítóst. Ebédre ettem egy tál rizseshúst. Majd 4 darab kekszet. Most pedig 1 szelet pizzát.
17 éves vagyok,szerintetek ez sok?

Bár mennyiség nincs (ami rengeteget számít, ugye), elég kevésnek tűnik ez, de ugye, embere válogatja, mekkora az energiaigény. Még csak tippem se lehet, neked 1500 kcal kell egy nap vagy 3200, bár kétlem, hogy az utóbbi, ennyi evéssel.
Ha hízol, akkor sokat eszel. Vagy inkább keveset mozogsz.

Szerintem nem sok. Én ennyi idősen 50 kg-os lányként jóval többet ettem. Volt, hogy elmentünk pizzázni és megettem egy egész pizzát húsos feltéttel, persze ez nem volt gyakori. Hétköznap reggel egy bögre tejjel kezdtem, tízóraira egy szendvicset jól megpakolva mindennel, aztán menzán leves + második, délután gyümölcs, néha még egy szendvics, és rendes vacsora a családdal. Átlagos aktivitásom volt, sokat gyalogoltam, tesiórák, semmi külön sport. Szerencsére anyukám nagyon jól főzött, elég sok zöldséget ettem (neked sem ártana).
Nem tudom, milyen magas és hány kiló vagy, lehet, hogy az 5 kg bőven elfér rajtad. És igen, a fogamzásgátló is okozhat hízást, ha aggasztó ütemben hízol, lehet, hogy másik fajtát kellene szedned.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!