Ha sokat eszek a mekiben akkor kövérebb leszek?
Csak 40 kg vagyok és mindenképp hízni szeretnék. Reggel mindig ott eszek 1 hónapja már.
18/L
2-es
De ahhoz mekkora ész kell már, hogy valaki mondjuk 5 kilót akar hízni, de aztán egészen +20 kilóig észre sem veszi, hogy már rég túlteljesítette a célt ?
Utolsó
Nem tudtam pontosan hogy az az 5kg elég lesz e vagy sem, vagy lehet 7kg vagy csak 3kg kellene hízni hogy a bordám ne legyen kint. Sajnos nem ment ránézésre se hasrautesre ezért gondoltam hogy körülbelül 5kg . Miután ettem hónapokig és hiába mert nem hiztam tőle, majd hirtelen feljött. Utána már igényli a szervezet hogyha hozzászokik ahhoz hogy többet és többször eszik . Így lehet elhizni ha eddig nem tudtad volna .
Ha neked olyan a szervezeted hogy hirtelen elkezdesz falni aztán ha megvan a kívánt súly rögtön letudod csökkenteni a mennyiséget, akkor neked nagyon jó:) egyébként a méretem ugyanúgy S méret volt , és a közeli ismeroseim/kollégáim mivel láttak minden nap nem tűnik fel ha hetente felszökik pár kg . Sőt neked se tűnik fel ha nézel mindennap tükörbe , és ugyanúgy S méretet vásárolsz magadra !
Nyilván szűkösebb az eddigi ruha,de a nadrágra sincs rairva hogy 3kg miatt feszül vagy 8kg miatt. És mivel ez folyamatosan volt teli nyári őszi ruhák cserélődtek. Remélem kielégítő volt a válaszom!
Hát nem.
Kizárt dolog, hogy +5 kg felett ne kelljen más méretű ruha sok mindenből, ahogy az is, hogy az ember egyszer csak arra ébred, hogy +20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!