Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek hogyan lehetnék...

Szerintetek hogyan lehetnék kövérebb egy kicsit?

Figyelt kérdés

Már közel 2 éve csak 48 kg vagyok .. nem hizok nem fogyok semmit.. a baratnőim is mondták hogy az átlagon aluli a testsúlyom ezért nagyon törékeny vagyok.. a lábamat és a karomat is többször eltőrtem már.Könnyen megbetegedem, szeretek enni de van amit utálok és inkább éhezem minthogy megegyem.Én megprobáltam sokat enni még éjszaka is de nm hiztam semmit. Én jol érzem magam a bőrömben de szivesen várnék tőletek egy pár hizó tippet.

48 kg, 15 éves lány.

2013. júl. 8. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:

'ezért nagyon törékeny vagyok'

A hájtól majd nem fog eltörni a csontod. Ez teljesen valószínűtlen.

A zsírtól jobb lennél, erősebb, egészségesebb? Ezt mire alapozod?

Egyél mostantól sok húst, zsíros húst (mert a zsír és a fehérje nem hizlal, de sok erőt és tápanyagot ad) sok sok zöldséggel, és erősíts. Erősítsd az izomzatodat.

Fogyassz c-vitamint, d- vitamint (vagy most napozz), omega3 zsírsavat (kapszula) vagy sok halat.

Ezek segíteni fognak. A gyerekek átlagos kajálása (kenyér, édesség, győri édes, abonett, kis hús és zöldség, joghurtok) szinte semmi táperővel nem bírnak, kevés és értelmetlen ételt szoktak enni, amiből erő és egészség hosszú távon sosem lesz legfeljebb elhízás, betegségek.

2013. júl. 8. 16:06
 2/4 A kérdező kommentje:
igyekszem megfogadni a tanácsodat
2013. júl. 8. 17:02
 3/4 anonim válasza:
A megbetegedések leginkább a vitaminhiány miatt vannak!
2013. júl. 11. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Kenyér-tészta-tejevő táplálkozás mellett nehéz nem vitaminhiányosnak lenni :D

(általában: a nyugati táplálkozás mellett)

2013. júl. 11. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!