Milyen ételek nem tartoznak bele az egeszseges taplalkozasba? Es akkor azokat az eteleket ha egeszsegesen akarok elni, nem is ehetem meg soha?
Figyelt kérdés
2018. okt. 15. 15:30
1/9 Ypszilon1980 válasza:
Mit jelent az egészséges táplálkozás?
Ha mozogsz rendesen, meg odafigyelsz a testi tünetekre, akkor akármit ehetsz.
2/9 anonim válasza:
A műételek, a csipszek, a tömény édesség - egyszóval a "junk food" az, ami kerülendő. Persze ezeket is megeheted néhanapján, nem lesz tőle bajod, a hangsúly a rendszerességen van.
3/9 anonim válasza:
Minden étel egészséges, ha változatosan eszed. A "tiltások" csak a gyártók és a forgalmazók propagandája.
4/9 anonim válasza:
Mindent lehet enni, csak mértékkel.
5/9 A kérdező kommentje:
De ha eszem “junk food”okat akkor lerakodik es megnől a hasam?
2018. okt. 15. 16:41
6/9 Ypszilon1980 válasza:
Nem rakódik le több abból sem, mint másból.A lényeg a változatosság és a rendszeres mozgás mellette.
Munkatársam hetente eszik BigMac, sajtburger, hamburger, de mellette edz is hetente 2x elég intenzíven és most le is fogyott kb. 25 kilót.
7/9 A kérdező kommentje:
Otthon vegezheto intenziv testmozgas peldaul micsoda?
2018. okt. 15. 20:37
8/9 Ypszilon1980 válasza:
Szobabicikli, futópad, steppad, torna, erősítés gumiszalaggal, súlyzóval pl., vagy vannak youtube-on is videók, amiket otthon csinálhatsz real time-ban, pl. aerobic, alakformáló, fitness.
9/9 anonim válasza:
"Otthon vegezheto intenziv testmozgas peldaul micsoda?"
Például a négyütemű fekvőtámasz. Tudom, mindenki utálja, pedig nagyon komoly kardio, erősíti a lábat és a karizmokat is. (Én sem szeretem, de nem kell hozzá semmi, még sok hely sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!