Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kakaófüggő vagyok. Mit tegyek?

Kakaófüggő vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem viccelek tényleg kakaófüggő vagyok. Ha nincs kakaóm ideges vagyok. Ha tehetném minden nap legalább 2 dobozzal meginnék, de így is nagyon sokat költök rá. *sigh*

2018. szept. 26. 11:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem kakaófüggő vagy, hanem cukor. Kb. 1 hét az elvonás, utána sokkal jobban fogod érezni magad, mint most. SOKKAL!
2018. szept. 26. 11:39
 2/17 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy light hozzáadott cukor nélkülit szoktam inni (már ha ez számít valamit).

Egyébként volt már egy hetes elvonásom, még több is, és semmi se változott.

2018. szept. 26. 11:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha most nem állsz le akkor majd kakaóért fogod árulni a tested a Blahán pár év múlva... Megéri ez neked?
2018. szept. 26. 11:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Igyál kakaót ó nélkül.
2018. szept. 26. 11:51
 5/17 A kérdező kommentje:
A kakaóért mindent.
2018. szept. 26. 11:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A cukorból pedig a szervezet alkoholt gyárt, tehát lényegében alkoholista vagy.
2018. szept. 26. 12:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hiába hozzáadott cukrotól mentesen iszol, a tejcukor akkor is rengeteg benne, és az is függővé tesz.

Ha kakaófüggő lennél, a port kívánnád vagy a 99%-os táblákat.

2018. szept. 26. 12:08
 8/17 anonim ***** válasza:
10%

6-os, nagyon érdekes a megállapításod

tehát, ha sok cukrot eszel bebaszol?

hogy lehetsz ilyen buta uh

többféle cukor van... amiből a szervezeted glükózt (ez is egy cukor) készít.. amit a szervezeted eltud raktározni

2018. szept. 26. 12:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Gyakorolj önuralmat, az sose árt. A kakaó mégse kemény drog, hogy ne lehetne segítség nélkül abbahagyni.
2018. szept. 26. 12:35
 10/17 anonim válasza:

Ha nem lenne keménydrog a csoki(kakaó, cukor, édesíz)a maga módján akkor a csoki(édesség)gyártók nem szerepelnének a világ élvonalában mint észvesztően gazdag cégek.

Zaher Gábor nyilatkozta egyszer, hogy napi 2 tábla csokoládétt elfogyaszt, és hogy ez már igazi függés, pedig ha valaki akkor ő tud egyet s mást a szenvedélybetegségekről.

2018. szept. 26. 12:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!