Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Cukor megvonáson vagyok,...

Cukor megvonáson vagyok, pékárut is el kéne hagynom?

Figyelt kérdés

Két hete minden olyat kiűztem az étrendemből, ami hozzáadott cukrot tartalmaz. Édesítőszert is kerülöm. Viszont én elképzelni sem tudom az életem, vagyis inkább a reggelim kenyér, kifli, zsemle nélkül. Pedig az okosok azt mondják, hogy ezeket is kerülni kell egy cukormentes diéta, vagyis inkább életmód alatt. Próbáltam már salátákat, zabkását enni, de egyszerűen nem bírom megszokni. Borzasztóan hamar éhes leszek, és pár nap után már undorodva, hányingerrel nyúlok a salátákhoz, hogy a fehérje porral összekevert zabpehelyt meg se említsem.

Hogy miért csinálom? Pattanásokat szeretném eltüntetni, ugyanis már több mint 15 éve szenvedek tőlük. Kipróbáltam én már minden diétát, mindenféle vackot az arcomra, de belefáradtam, mivel semmi nem használt. Ezidáig semmi nem történt, sőt az arcom, nyakam, mellkasom rosszabbodott, és nem is érzem magam jobban. Ami azt illeti inkább rosszabbul. De azt mondják ez ilyen, mikor hirtelen kiiktatja az ember az étrendjéből.

2018. szept. 22. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat! Most kicsit elvagyok keseredve, mert ma is telejöttem kiütésekkel, főleg a váll részen. Unom már egyébként ezeket az állandó odafigyelek a kajálásra, vitaminok szedésére. Most gyömbér teát iszok napi szinten, ganoderma gombát, illetve rendeltem C, D, K2, B vitamin komplex, cink kiegészítőket, aztán ha a diéta mellett ezek sem segítenek, akkor gyűjtök pénzt és elmegyek egy intolerancia tesztre, csak sajnos nem olcsó. :(
2018. szept. 23. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az a baj, hogy még csak két hete diétázol újra, de majd jön az eredmény, ha kitartasz, úgyhogy szerintem ne legyél elkeseredve.
2018. szept. 23. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Keress rá a Reg-enor csoportra a faszbukon.
2018. szept. 23. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!