A Mc donald's-os SALÁTÁK is hizlalnak (mármint jobban mint egy átlag, mélyhűtött, boltban kapható salátamix)?
Szóval a mekis saláták is egészségtelenebbek, mint az átlag, ugy ahogy a szendvicsek is hizlalok meg minden?
Anyum nemengedi, hogy mekis salátát egyek (sajnos suli után mást nemtudok enni mert nagyon kötött és zsúfolt délutáni progijaim vannak és csak egy saliért tudok belépni a közeli mekibe) mert az is mekis kaja és hizlal...
Szerintetek igaza van?
Tudnátok érvelni(már ha igazam van), amivel anyumat is meggyőzhetném?
öntet nélkül eszem!
vagyis mostanában van, szoktam is csinálni meg minden, de suli közben nincsen időm.
az a kérdés h a mekis(öntet nélkül)is hizlal e a szenyákhoz hasonlóan?
nincs ott velem, de ha megkérdezi h mit ettem, nem hazudhatok. Ha azt mondom, hogy semmit leszíd, hogy miaz, hogy nem eszek. Szóval inkább megmondom, más reálisnak tűnő dolgot nem is tudok hazudni.
De jó, megmutatom neki.
amúgy a mekis szendvicsek sem hizlalnak, ha nem eszel előlük sokat...salátát meg öntet nélkül, ne egyél, mert egyrészt abban alig van kalória, másrészt meg kell az öntet zsiradéktartalma, a zsírban oldódó vitaminok felszívódásához
nem mellesleg nem értem egy kb 20 kcal tartalmú öntet nélküli saláta mire jó, mert csak éhesebb leszel tőle, tápértéke alig van
Irja a hátulján a kalóriamennyiséget, de amúgy a mekiben nem érdemes salátát enni, nejlon tasakból öntik ki a reszelt zöldséget, irtó undoritó az egész és mű
Ha elmész oda akkor inkább egyél fagyit, legalább az finom és nem olyan hizlaló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!