Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen tünetekkel jár, ha egy...

Milyen tünetekkel jár, ha egy rendszeres kávéfogyasztó nem iszik többé kávét?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi, jó ideig fáradtnak fogod érezni magad, de elvileg 2 hét alatt kiürül a szervezetből.
2010. jún. 22. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Fejfájása lesz ha alacsony a vérnyomása azt se tudja pufferolni az emésztésre való hatása is megszűnik.
2010. jún. 22. 16:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Nagyon fog hiányozni. Álmos , bátyadt leszel.

Én fokozatosan szoktam le, mert nagyon sok savat csinált és fájt a gyomrom tőle.

Úgy csináltam, hogy vizet öntöttem bele, és egyre többet.

Végén már csak vizeskávét ittam.Igy nem vettem észre a hiányát és a gyomrom sem fáj.

2010. jún. 22. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocs:bágyadt
2010. jún. 22. 16:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, 3 napja nem iszom, pedig csak napi kettő kotyogósat ittem, de fáj a fejem, álmos vagyok, nem tudok wczni, ilyenek :S
2010. jún. 22. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:

hát én nem nagyon értek ehhez, csak annyit tudok, mint ami általánosságban is jellemző szokott lenni: elvonási tünetek jelentkeznek, amik nemigen kellemesek :/

a WC-zésnél ha csak a pisilés nem megy az érthető, hiszem a koffein vízhajtó hatású

a székelés se megy?

2010. jún. 22. 16:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy ez most az időjárás vagy mi, de akkor úgy néz ki ennyi kávé is elég a rászokáshoz. Amúgy szoptatok :S A fiam is megérezheti a megvonást? Eddig általában nyugis baba volt.
2010. jún. 22. 17:01
 8/11 A kérdező kommentje:
A wécézésnél elmaradt a reggeli megszokott...
2010. jún. 22. 17:02
 9/11 anonim ***** válasza:
A babának nem használ, jól döntöttél.
2010. jún. 22. 17:09
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Ha napi 1 kávét megiszol, attól az égvilágon semmi baja nem lesz a babának. Idd tejjel, akkor nem csinál savat se.

Nem lehet, hogy azért nem tudsz wc-re menni, mert a szoptatás elején vagy, és kevés hajtós kaját eszel? Nekem volt anno ilyen gondom.

2010. jún. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!