Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valóban hat a candida diéta?

Valóban hat a candida diéta?

Figyelt kérdés
Az orvosok már nem tudnak segíteni, nem Is akarnak, mert külföldi vagyok. Már 5 dokinál voltam. Mindenhol gombás vagyok, rettenetesen büdös, mint a kuka, viszont gyönyörű lány is. A bűzöm miatt depressziós lettem, mindennap sírok. Egésznap ezt hallgatom milyen undorító vagyok. Az utcára sem merek kimenni.
2018. szept. 4. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mikkel próbálkoztak eddig az orvosok?
2018. szept. 4. 14:52
 2/10 A kérdező kommentje:
antibiotikum, ebben az évben több mint 100db, de csak romlott a helyzet
2018. szept. 4. 14:59
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Kifejezetten gombaölő antibiotikum? Milyen típusú gomba támadott meg egyébként?
2018. szept. 4. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Probiotikum kell és diéta!Ezek segítenek!
2018. szept. 4. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyteák, pl. gyömbér, kakukkfű, kamilla, borsmenta, váltogatva. Sok fűszer a megfelelő (meleg) ételekben: bors, babérlevél, köménymag, kapor, oregánó, bazsalikom, fahéj, szegfűszeg, stb. Helyre kellene állítani a bélflórádat, amit az antibiotikumok megtizedeltek. Ehhez kell megfelelő probiotikum (többféle baci, magas csíraszám), natúr joghurt, kefír, kovászos uborka, savanyú káposzta (házi). Cukor, keményítő (gabonák, krumpli), édes gyümölcsök, tej, alkoholos italok elhagyása, sok zöldség, kókuszzsír, olivaolaj (utóbbi kettőből magában is bevehetsz néha 1 evőkanálnyit). Húsokat, tojást, vajat nyugodtan ehetsz.

Külsőleg a teafaolajat javaslom, tehetsz a samponodba, tusfürdődbe is (max. 5 csepp), mosáshoz is használj pár cseppet. Ha hüvelygombád is van, arra lehet kapni a gyógyszertárban hüvelyflórát helyreállító kúpokat. Ne használj műszálas alsóneműt, ruhákból is inkább 100% pamutot.

Ha ezekre mind odafigyelsz, nincs az az isten, hogy ne jöjj rendbe pár hónap alatt.

2018. szept. 4. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az antibiotikumban az a legjobb, hogy a gombákat nem irtja ki. Nem is értem, miért írták fel a dokik, több kárt tesz, mint amennyi haszna van.

Utolsó, egy csomó gombaölő hatású dolgot írtam. (Ja tényleg, a nyers fokhagymát kihagytam, de annak nincs valami jó szaga...) Ezek együtt kíméletesebben nyírják ki a candidát és társait, mellettük a hasznos baciknak is van esélyük szaporodni.

2018. szept. 4. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Én nem hiszek a kuruzslásban.
2018. szept. 5. 06:49
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Én meg a gyógyszerekben nem hiszek.
2018. szept. 6. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:
20%
Azigen. Azért ahhoz is kell értelmi szint.
2018. szept. 7. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk aki visszatérő candida problémával küzd, évek alatt megjárt több orvost és szedett már mindent és semmi változás, az kicsit szkeptikus a gyógyszerekkel...
2019. márc. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!