Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Terhesen mennyit kell enni?

Terhesen mennyit kell enni?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon sokat ettem.nem vagyok el hizva kb 60-65 kilo lehetek 3 hetes terhes vagyok és nem vagyok éhes nagyon keveset eszek egyszerüen nem.kivánom hányingerem van sok féle kajátol. Normalis ez hogy ilyen keveset eszek? Vagy a baba érdekében többet kéne akkor is ha hányok töle? Vagy annyit kell enni amennyi jól esik?
2018. aug. 22. 06:36
 1/9 anonim ***** válasza:
3 hetes terhes??? Anyám, vedd elő a biosz könyvet, 3 hetes terhesség nincs. Egyébként meg annyit egyél és azt, ami jólesik, akkor is, ha utána kihányod.
2018. aug. 22. 06:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kell sokat enni, annyit egyél amennyi jólesik, sok zöldség, gyümölcs.
2018. aug. 22. 06:57
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Amennyi jólesik. Nem többet. Nem kettő helyett kell enni, ezt a dagadt kismamák találták ki. És nincs 3 hetes terhesség.
2018. aug. 22. 07:03
 4/9 anonim ***** válasza:

HA egyáltalán nem kívánsz enni, az sem baj, föleg, hogy azt írtad, van rajtad fölösleg.

De egyébként sem kell többet enni, mint a terhesség elött, legfeljebb az utolsó trimeszterben 10-15%-kal, ennél több csak arra jó, hogy belöeld legyen elhízott bálna a terhesség végére.

2018. aug. 22. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:
3 hetes terhesség NINCS :D
2018. aug. 22. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Főnök úr, kímélnem kell magam, terhes vagyok.

Mióta?

Hát úgy fél órája...

2018. aug. 22. 21:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolso válaszolo kész röhely vagy 😂😂😂😂😂😂

Amugy félre.irtam nem 3 hanem 6 bocsesz és ha lehetséges a kérdésre válaszoljatok már ne.nyomjátok a bunkó dumákat köszi

2018. aug. 23. 00:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy 6-ost félreírni ? Hány cm vagy?
2018. aug. 23. 08:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Ugy hogy egymas alatt van a 2 szám

Amugy kb 165-169

2018. aug. 24. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!