Hannus98 kérdése:
Most nagyon parázok! Szerintetek meg fogok halni?
Figyelt kérdés
Tegnap átmentem a barátnőmhöz és ott is ebédeltem. Valamilyen rákos-cukkinis-joghurtos-csirke volt az ebéd rizzsel. Nekem egy kicsit fura volt az íze, főleg a ráknak, de nem akartam udvariatlan lenni ezért megettem az egészet. Viszont tegnap óta hányingerem van és rossz a közérzetem. Szerintetek lehetek a tegnapi kajátol rákos? Mert utána néztem az interneten és azt adta ki, hogy rákos vagyok és most nagyon félek, hogy meg fogok halni.2018. aug. 18. 14:19
1/7 anonim válasza:
Hogy,mi van rákos vagy mert rákor ettél,a daganaat ez nem a kajátol alakul ki hanem attol hogy,a sejtek osztodnak és a selejtes sejtek osztodnak és pusztitják a normális sejteket!
2/7 anonim válasza:
Hannus 98... Ha 98-as születésű vagy, akkor tudnod kéne, hogy ez nem így van. Ha meg trollkodás akart lenni, akkor pedig: ha-ha-ha.
3/7 anonim válasza:
Hannuska, rossz a diagnózisod, az a kicsi agyacskád sorvadt még pirinyóbbra.
4/7 anonim válasza:
Igen. Agyrákos vagy, már el is kezdődött az agysejtek pusztulása (ha volt egyáltalán).
5/7 anonim válasza:
Egyszerű gyomorrontás. Nem a ráktól leszel rákos, legyen már eszed 20 évesen.
6/7 anonim válasza:
Meg fogsz halni, persze, majd egyszer. Ez mindenkire igaz. Még az is lehet, hogy rákban - de remélem, nem gondolod komolyan, hogy a rák megevésétől lesz valaki rákos, ráadásul 1 nap alatt... Te jó ég...
7/7 anonim válasza:
Neharagudj kérdező, de ha jól sejtem szőke a hajad, és kb 18 éves vagy annyi sem vagy.
Ne félj megfogsz halni. Valamikor... Majd.
Édes istenem. Ennyi neutronnal hogy élhet egy ember? Ajvé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!