Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miérr van ez? 52kg?

Miérr van ez? 52kg?

Figyelt kérdés

175 cm vagyok és 52kg

hatalmas combom van

Nagyon nem latom magam vekonynak :( ténnyleg nagyon nem vékony a combom ami eléggé zavar ezzel mit tudnék kezdeni? Azt mondják szép vekony vagyok és minsig hozzá teszik hogy csak felül

Nagyon nem latom magam igy vékonynak :( mit csinalhatnék?

2018. aug. 18. 12:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha ugyis lenne hogy nem artana tennyleg egy pszichologus ,anya nem engedne ,nem orulne neki
2018. aug. 18. 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Testképzavarod van, nem vastag combod. Kizárt, hogy ennyi kilóval vastag legyen akármid is.
2018. aug. 18. 13:06
 13/15 A kérdező kommentje:
A csaladba mindenki hat hogy mondjam.. Teltebb fajta , es emiatt ia gonsolom hogy nekem ez a labamon,combomon jott ki nagyon :( nagyon rosszul erzem magam ,es ha tukorbe nezek tennyleg csak egy tehenet latok magam elott :( nagyon rossz
2018. aug. 18. 13:10
 14/15 anonim ***** válasza:
28%
Akkor ne menj, majd ess össze 45 kilósan.
2018. aug. 19. 09:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Tuti vékony combod van, persze nem ilyen fotosopolt genetikailag vékonycombú modell vékony, hanem normálisan vékony.

A combnak az a normális, ha vastag, tudod hány fontos, nagy izom van ott? Sok.

Aki azt mondja, hogy csak felül vagy vékony, az vagy szintén nem lát normálisan, vagy tényleg picit aránytalanabb vagy s felül múmia, alul normálisan vékony. Egyszerűen ilyen számokkal nem lehetsz nem vékony.

Én testzsírt néznék, s ha elég alacsony (tuti az), akkor megnyugodnék, hogy nem izomgyenge a lábam, ennyi. De igazából látnod kellene magadra nézve, hogy mi van, sosem értettem a testképzavar működését, bizarr dolog ez. De ezért vannak objektív mérések :)

2018. aug. 19. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!