Miérr van ez? 52kg?
175 cm vagyok és 52kg
hatalmas combom van
Nagyon nem latom magam vekonynak :( ténnyleg nagyon nem vékony a combom ami eléggé zavar ezzel mit tudnék kezdeni? Azt mondják szép vekony vagyok és minsig hozzá teszik hogy csak felül
Nagyon nem latom magam igy vékonynak :( mit csinalhatnék?
Tuti vékony combod van, persze nem ilyen fotosopolt genetikailag vékonycombú modell vékony, hanem normálisan vékony.
A combnak az a normális, ha vastag, tudod hány fontos, nagy izom van ott? Sok.
Aki azt mondja, hogy csak felül vagy vékony, az vagy szintén nem lát normálisan, vagy tényleg picit aránytalanabb vagy s felül múmia, alul normálisan vékony. Egyszerűen ilyen számokkal nem lehetsz nem vékony.
Én testzsírt néznék, s ha elég alacsony (tuti az), akkor megnyugodnék, hogy nem izomgyenge a lábam, ennyi. De igazából látnod kellene magadra nézve, hogy mi van, sosem értettem a testképzavar működését, bizarr dolog ez. De ezért vannak objektív mérések :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!