Miérr van ez? 52kg?
175 cm vagyok és 52kg
hatalmas combom van
Nagyon nem latom magam vekonynak :( ténnyleg nagyon nem vékony a combom ami eléggé zavar ezzel mit tudnék kezdeni? Azt mondják szép vekony vagyok és minsig hozzá teszik hogy csak felül
Nagyon nem latom magam igy vékonynak :( mit csinalhatnék?
Ha tényleg annyira zavar keress egy személyi edzőt aki kifejezetten a problémás területre ad gyakorlatokag.
De ilyen adatok alapján nem lehet huu de hatalmas a combod :) Lehet ilyen az alkatod és csak el kellene fogadnod, bogy így is jól nézel ki :)
Sokaig edzettem ra :( nem is eszek olyan dolgokat ami hizlalhatna pl csoki ,liszt,cukros italok stb
De igyis a sulyom megalt a fogyasban es ha tukorbe nezek barmikir eltudom sirni magam sajnos
Nagy valószínűséggel csak felnagyítod a problémát.
Ha az arányokon szeretnél javítani, akkor edz felső testre, az izomtól formásabb lesz, s idővel vastagabb is lehet, így javul az összkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!