Nagyon keveset eszek, de nem akarok lefogyni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs etvagyam,minden este merem magam es kb 40 dkg megy le naponta2018. aug. 9. 21:04
2/9 anonim válasza:
40 deka??? Te jó Isten...
Azért próbálj meg enni is, rendszeresen.
3/9 anonim válasza:
Máskor is ez van vagy csak mostanság?
Ha ez megnyugtat mostanában én is keveset eszem a meleg miatt.
4/9 anonim válasza:
Jó, azért lehet ám, hogy 120 kg, azok közül is igen sok nem akar lefogyni.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 120 kg csak 50 es 168 cm vagyok. 3 hete van ez.
2018. aug. 9. 21:38
6/9 anonim válasza:
4-es fejezd már be az ökörségedet!
7/9 anonim válasza:
Mozogsz eleget? Vagy a nyáriszünet miatt leginkább othon vagy?
Ha kevesebbet mozog az ember mint elötte+a meleg...lehet ez okozza
Mindenesetre ha továbra is ez van, keress vel orvost szerintem.
8/9 anonim válasza:
Tudom milyen lehet... velem is ez van, hogy itt a nyár, meleg van stb... de ez a fogyás akkor sem normális sajnos. Próbálj meg mindig rágcsálni valamit (magvakat, gyümölcsöket, akár szőlőt, banánt, vagy készíthetsz hűsítő turmixokat, pudingot, hideg gyümölcslevest). A lényeg a megfelelő folyadékpótlás és hozzá az energia. Ezeket próbáld dúsítani, hogy ha sokat nem is tudsz enni, de azért az alap kalória meglegyen a szervezeted számára.
9/9 anonim válasza:
A citromos víz remek étvágygerjesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!