Nem tudok enni mit csináljak?
Nem rég vagyok túl egy szakításon, nagyon megviselt. Már most jobban viselem a napokat. De enni nem tudok büdösnek érzem az ételeket, a kedvenc kajakat is.
A kedvem ahhoz képest napközben már jobb,mert újra elkezdtem mozogni, fogyi is szeretnék de nem így.
Viszont mivel nem tudok enni ezért nagyon hamar elfaradok.
Valami ötlet?
Az elsőt jót írt, sokszor inni sokkal könnyebb... S ha büdösnek érzed az ételt, próbálkozz azokkal, amik nagyon semlegesek, nagyon szagtalanok. Valamit csak megeszel, muszáj...
Ha máshogy nem, egyed a visszataszító, de amúgy remek ételeket, tartósan nem tudsz működni evés nélkül. Ez vagy egy ponton kórház és infúzió... De remélem, találsz megfelelő ételeket. Én tartalmasabb italokat innék és töményeket ennék, amikből pár falat is sok kalória, így gyorsan letudnám, de ez nem mindenkinek válik be, bizonyára. Próbálkozz különféle ételekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!