Sokan miért mondanak le teljesen a zöldség-gyümölcsök fogyasztásáról amikor nekünk ebből kéne a legtöbbet enni?
Jól tetted. :)
Ilyen irányba kéne változnia a többi embernek is.
Dehogy kellene ebből enni a legtöbbet. Be kell vinni a szükséges tápanyagokat és kész. Ezt kevés (a régi normám szerint minimális alatti) zöldséggel és nulla gyümölccsel is megoldom, ha nagyon ügyes vagyok, de én imádom ezeket, aki utálja őket, az akár le is nullázza, ami trükkös, de elvileg működhet. Akárhogyan is, az ő dolga.
Elsősorban fehérje, némi zsír, sokféle vitamin és ásványi anyag kell. Cukor nekem egyáltalán nem, persze másnak sem, de nekem a gyümölcs igen kevéssé játszik szerepet a tápanyagbevitelemben, csak egy kellemes kis nasi, amit igyekszem minimalizálni.
A zöldség fontosabb, de azzal sem szállhatok el, mert az rengeteg szénhidrát és kalória s azok másból is jönnek.
A többi, amit írsz, nos, azzal jobban egyetértek. Sajna az embereket ez nem érdekli eléggé, de nincs egyetlen egészséges életmód, így aki tényleg kilószámra akar zöldséget és gyümölcsöt lenyomni mások torkán, annak nincs igaza. Nem tudom, te milyen szintre gondolsz s milyen ételekre még, hisz a zöldség és gyümölcs még vajmi kevés, makrók terén is problémás túlzottan rájuk fókuszálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!