A cékla konzervben is egészséges?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy amit üvegben árulnak, cukrozott és ecetes lében.2018. máj. 24. 19:42
1/5 anonim válasza:
Van benne hasznos tápanyag, de én nem tartom jónak, ha cukrozott. (Meg se tudnám enni, a cékla eleve brutál cukros nekem, de túlecetezve bemegy.)
A cékla olcsó és eláll, könnyű bármikor venni és megfőzni, ennyit nekem a cukorkerülés megér.
De valószínűleg csak kevés van benne, de nem lehet megmondani, hogy egészséges vagy nem egészséges, ez nem fekete-fehér.
2/5 anonim válasza:
Nem , a befőzés magas hőfoka kiöl szinte minden élőt az ecet a másik ami káros . Azért cukrozzák hogy nassként el lehessen adni , a nyers termések egészségesek és a párolt dolgok .
3/5 anonim válasza:
Az antocián színezékek és a magas rosttartalom miatt igen.
4/5 anonim válasza:
A vitamintartalma jóval alacsonyabb lesz a konzerválás és az átlátszó üveg miatt, viszont az ásványi anyagok/nyomelemek benne maradnak (és a levében). A cukor és az ecet viszont nem egészséges. Tehát egészséges is meg nem is.
5/5 anonim válasza:
A céklát a szine miatt esszük nekem ezt mondta egy altató orvos.Abban van olyan vitamin antioxidáns.Igy ez benne marad ha ecetes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!