Ha 1 óra múlva eszem a másik kajámat, az már másik étkezésnek számít?
a vércukorszintemet anyukám "csak úgy" megméri minden másnap( ő cukros,de jól karban tudja tartani),mert aggódik,nehogy örököljem (neki 2-es típusú van..)és a vércukrom még mindig normális.4.9-5.1 között mozog mindig.Legalábbis az elmúlt 1 évben.
Ha meg napközben "mozog" a vércukrom,kit érdekel amúgy?...Hadd csinálja.Én ebből nem érzek semmit.
10-es:
barátnőmnek,meg anyukámnak a turmix nem "étel"...
Hiába van benne túró,joghurt,zab és valami aszalt gyümölcs ( szilva,sárgabarack,vagy füge,ezeket szeretem),nekik az nem kaja...
Nem is kell.
Apropó! Nem az a bajuk veled, hogy túl vékony vagy?
A mennyiség megvan, a minőség megvan, innentől kezdve ez genetika. Ne is foglalkozz velük :)
szerencsére pont az arany középút az alakom.Csinos vagyok,nem vagyok vékony (nem is akarok az lenni,az olyan formátlan),de duci sem,pont átlagos vagyok,van cicim,fenekem,vékony derekam és arányos vagyok.Súlyomat hosszú ideje tartom most,nem fogyok,nem hízok.
167 cm vagyok és 56-58 kg között mozgok.Én amúgy az a típus is vagyok,aki nem esik össze,ha egy nap nem eszik 3-5 ször.Másokat látván,hogy tudnak szenvedni,ha már 6-8 órája nem ettek,az olyan..nem is tudom..mindig felmerül bennem,hogyha normálisan enne,akkor nem lenne éhes 6-8 óra múlva...de ez csak az én gondolatom róluk.
így van,igazad van,valóban a 6-8 óra sok,nem is mondom,hogy csak egy nap egyszer egyenek (kiadósan),meg 8 óránként.Valóban nem jó.Igazából csak próbáltam érzékeltetni,hogy milyen gyenge az emberek többségének a szervezete.Mert,ha valakinek hiányzik a kaja már 6-8 óra múlva,az nagyon rosszul van összerakva,nincs stramm szervezete.Szóval csak valahogy így értettem. :)
A norbis dolog szerencsére nem érint,de van abban igazság,amit mondtál.
Azért,ha elkezdek edzeni szeptembertől (nagyobb és keményebb feneket szeretnék),akkor bizony átállok a többszöri étkezésre,meg akkor már nem is lesz 60 fok,mint most.Aki nyáron tudja tartani a napi 4-5 étkezést,azok elég kráter belesek,de persze mindenki úgy eszik,ahogy épp remeg a teste a kajáért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!