Szerintetek ez normális étkezésnek számít egy nap?
Reggeli: egy 7days
Egész napra egy xixo üdítő 2 literes
Ebéd: Egy sajtos tejfölös lángos
Ebéd, és vacsora között: pár szem szöllő
Vacsora: egy gyros pitában, vízzel vagy kólával.
Reggel 1,5 km-t sétáltam, illetve délután.
Kérlek ne cikizzetek. Tudom hogy egy kicsit túlzásba viszem a cukros üdítőket, de kóla vagy xixo nélkül nekem nincs élet(1 héten minimum 3db 2 literes üveg)
Csak a mai napról van szó.
Egy másik napom amikor kevesebbet eszem:
Reggeli: Két szendvics felvágottal
Egész napra : 2 literes ásványvíz
Ugyanígy a 1,5-1,5 km séta
Ebéd: ezt sokszor kihagyom.
Vacsora: Főtt tojás, esetleg virslivel,
Vagy bundáskenyér tejával
14/L
Ezek a mindennapjaim
Nem hangzik jól, enyhén szólva. Rossz a tápanyagbevitel s a másik napod elég kalóriaszegénynek is tűnik. Ha nem akarsz fogyni, akkor azért egyél rendesen, ami a mennyiséget illeti (gondolom, nem vágsz be 10 tojást este meg effélék), a minőséget pedig mindenképpen javítsd meg...
A te életed, de nem hinném, hogy nehéz lenne akár teljesen lejönni a cukorról, sokunknak egyik napról a másikra ment, a testednek pedig nincs szüksége rá. De ez a te döntésed, csak azt akartam kifejezni, hogy az indoklásod elég gyengének tűnik. Sokat tud változni az ember, még az ízlése is adott esetben.
Teja :D dijót nem eszel?
Na joo nem cikizlek.:D
Ha nincs kulonosebb celod, amit el szeretnel erni, ezt tukrozi a taplalkozasod is, ez a velemenyem.
De amugy meg ha nem is szeretnel sem fogyni, sem izmosodni, ez nem szamit egeszsegesnek. Rossz a makro elosztasod, rendszertelen. Hat kivancsi voltal, ez a velemenyem.:)
Ez valami rettenet.
Cukros üdítő, üres szénhidrát (lángos, csomagolt croissant), meg egy kis gyorskaja... rosszabb nem is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!