3 het alatt 5 kg-ot hiztam, ez normalis?
3 het alatt hiztam 5 kg-ot.
Anorexia utan vagyok.
Meddig fogok meg ilyen gyors utemben hizni?
Ez mar veglegesen igy marad nalam?
Esetleg sajat tapasztalatokat is megkoszonnek ha irnatok.
Ameddig el nem éred az egészséges súlyt, addig,
Végleges, igen. Hiszen a testnek szüksége van rá. Ennek örülnöd kéne, teszem hozzá.
Még ha 50-et híztál volna is, jobb helyzetben lennél, mint egy anorexiás, akinek már a csőd szélén van a teste az éheztetéstől...
Tehát attól, hogy egy kérdésre válaszolok, egy olyan weboldalon, amit arra találtak ki, hogy emberek kérdéseket tegyenek fel, s mások válaszoljanak már "nethuszár" vagyok?
Hmmmmmmmmmmm........ Logika 10/10
Hú de magadra vetted! Szeretnéd, ha nem hívnálak nethuszárnak?
Rendben: Kérlek mondd el, miért vagy te olyan hiteles ember, aki úgy tud nyilatkozni a témában, mint egy táplálkozás szakértő, vagy egy orvos?
Értem, hogy kedvesen és támogatóan állsz a másikhoz: Értem, hogy lehet, pont erre IS van szüksége. Ám tartom magam ahhoz, hogy szüksége másra is, amit itt nem tudsz megadni: egy szakemberre is, akit nem csak a jó szándék, de a tudomány is vezérel.
És igen. Jól látod: ez egy teljesen névtelen, eléggé kétes színvonalú oldal, ahol igen sokszor pontatlan és értelmetlen dolgokat mondanak főleg egészség ügyben és fogyókúrákkal kapcsolatosan. Valamint a te válaszodat semmi nem különbözteti meg a többiek válaszától. Ettől lesz hiteltelen a mondani való. Készpénzt nem adnék azért, amilyen infót itt olvasok.
Köszönöm mindenkinek.
A kcal-ákat nem szamolom de napi 5000-re azert tippelnek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!